woolrich jas dames,woolrich jassen,woolrich jassen amsterdam,woolrich jassen dames,woolrich jassen heren

Met het oog op de komst van het koude seizoen te voldoen , de Verenigde Staten gevestigde wollen stof fabrikanten Woolrich onlangs een bijzondere samenwerking met Timberland om ondertekening van deze klassieke outdoor merk als een van de Abington Boot versie soort haar als , een unieke gelegenheid ontwerp te maken . De schoenen zijn ontworpen met behulp van een hoge - kwaliteit donkerbruine lederen lange bus schoen lichaamssamenstelling , de Woolrich kenmerkende stijl Plaid wollen stof in de schoenen buis boven , en uitgerust met comfortabele functionele flexibele Vibram zool rendering .

Woolrich John Rich & Bros is vastgesteld in de praktische en trends nauw met elkaar verbonden . Het lanceerde dikke donsjas met aarde - gekleurde tinten , je een laag profiel in de koude wind en kou om afscheid te nemen , ongeacht wat een jas , maar een persoonlijke demonstratie van het model ziet er erg warm zeker maken , maar ook wijzen op de lichaamstype , erg mannelijk . Serie Deluxe 's ' Stars and Bars " van enkele producten hebben een verscheidenheid van jassen , overhemden en jasjes stijl hebben geen gebrek aan stijl uitstekende afwerking , detail onthult een intrigerend Britse Lunfan .

50-70 jaar van de vorige eeuw , kan worden beschouwd als Woolrich 's gouden eeuw . Met de komst van buitensporten giek , het bedrijf zal worden gepositioneerd als de belangrijkste massa groepen consumenten , en snel bezet de tijd van de outdoor markt , heeft het bedrijf bracht enorme winsten . Vooral wil zeggen is , Woolrich klassieke polaire winter kleding , deze periode is de ster product . Vanaf de late jaren 1980 , Woolrich bedrijf bijna 3.000 medewerkers in meer dan een dozijn fabrieken in de Verenigde Staten heeft . Inmiddels is Woolrich verworven veel industriële bedrijven , om hun bedrijf uit te breiden .

Leah lied omlaag stijlvol design , laat je in de warmte , terwijl nog steeds associëren met mode , getijden smaak . Laten wij verwerpen deze winter opgeblazen en word straat hoogtepunten .

Verbouwen van de klassieke Woolrich Arctic Parka , via de hand genaaid en wassen met klassieke en doen de oude look , maar ook bij de hand om Stars and Stripes op de mouwen geborduurd logo aan de Amerikaanse kleding geschiedenis symboliseren . Geprijsd op $ 995, " Verouderd aan Perfectie " serie waarin zes jasje zal beginnen in oktober in aangewezen winkels wereldwijd gelimiteerde oplage .

In vergelijking met andere fabrikanten van kleding , voor zowel de productie-technologie en productie-omvang , Woolrich bedrijven zijn toonaangevend . Die zouden moeten profiteren bedrijven hebben lang gebruikt naaimachine technologie en assemblagelijn productie management systemen . Zoals Woolrich wol soort producten met een uitstekende warmte , en haar producten worden erkend door de militairen op het moment . Burgeroorlog in de Verenigde Staten , het bedrijf werd de noordelijke leger militaire dekens leveranciers .

SEBAGO eeuwse Amerikaanse merk met Amerikaanse merk Woolrich wol lanceren een reeks stijlvolle en praktische schoenen . Twee merken hebben allemaal dezelfde waarden , gemeen hoogwaardig vakmanschap en ware geest van het merk te volgen . De serie is een combinatie van het beste leer en geavanceerde materialen uitstekende vertegenwoordiger . Stockton is Sebago samenwerking met Woolrich stijl , de totale high-top , laag bij de twee modellen te helpen . Woolrich wol gecombineerd met suède bovendeel en zolen golfpatroon , met zowel warme en praktische functionaliteit en consistente manier .