woolrich parka,woolrich parka dames,woolrich sale,woolrich uitverkoop,woolrich zomerjas

50-70 jaar van de vorige eeuw , kan worden beschouwd als Woolrich 's gouden eeuw . Met de komst van buitensporten giek , het bedrijf zal worden gepositioneerd als de belangrijkste massa groepen consumenten , en snel bezet de tijd van de outdoor markt , heeft het bedrijf bracht enorme winsten . Vooral wil zeggen is , Woolrich klassieke polaire winter kleding , deze periode is de ster product . Vanaf de late jaren 1980 , Woolrich bedrijf bijna 3.000 medewerkers in meer dan een dozijn fabrieken in de Verenigde Staten heeft . Inmiddels is Woolrich verworven veel industriële bedrijven , om hun bedrijf uit te breiden .

Onlangs heeft Woolrich John Rich & Bros haar 2014 lente en de zomer catalogi Een gentleman ingetogen stijl , lijkt binnen handbereik , bevrijd van de ontwerper die diepe melodieuze taal , lijken we te voelen dat er een klassieke sequence erfgoed kracht . Het is gemeld dat deze reeks enkel product op de markt komen in de afgelopen maanden , en geïnteresseerde vrienden wenst te kijken .

Voor de meeste van de binnenlandse militaire fans en liefhebbers van het buitenleven , Woolrich 's outdoor en casual kleding is een goede keuze . Deze kostuums niet alleen vakmanschap , en vele kostuums worden geleend uniformen stijl en thema . Specifiek , Woolrich klassieke N3B polaire winter kleding winter kleding aan en ziet er zeer vergelijkbaar met het Amerikaanse leger . Bovendien , Woolrich plaid weefsel outdoor jassen zijn ook erg populair , misschien is deze jas maakt geen gebruik van een high - tech , maar het heeft steeds de Woolrich merk American life style .

Britse maker van de klassieke claxon jas Gloverall en veteraan Chicago Horween lederwarenindustrie in hun respectieve gebieden zijn welverdiende klassieke legende , van de iconische structuur zijden van de Atlantische Oceaan , zoals dit seizoen samenwerkingsmodellen brengen superieure textuur .

Amerikaanse merk Woolrich Woolrich catalogus Lente 2014 ingesteld door JOHN RICHE opgericht Amerikaans merk , opgericht vanaf 1830 tot heden kan worden gezegd dat een lange geschiedenis heeft , in de lange jaren dat het merk cultuur neergeslagen is waardig u te genieten , en dit brengt ons terug naar het begin van de lente en de zomer 2014 catalogus is nog steeds in staat om de werken van klassieke schoonheid te zien , hier gaan we net als merk mannen Xiaobian naar kijken

En in de ogen van een eigenaar van de afbeelding moet worden beginnen deze fantasieën in het ontwerp van de kleding . Mark McNairy behulp van een reeks klassieke stoffen, zoals Donegal tweed een platte pet en pak te maken, en met succes combineert moderne mode-elementen versmolten met het klassieke beeld van het merk , het merk unieke esthetische continue .

Dit gedeelte functionele jack stoffen door de Ramor , de top bedekt met Teflon hars coating ( DuPont Teflon ) , dit materiaal heeft een zeer hoge tolerantie , kunnen de familie shelter , die een betere bescherming . Schouder standpunt over het gebruik van Cordura nylon stof speciaal vervaardigd zijn stoere textuur geeft jas slijtage eigenschappen , zeer duurzaam .