woolrich john rich & bros,woolrich kids,woolrich kinderen,woolrich kinderjassen

Voor de meeste van de binnenlandse militaire fans en liefhebbers van het buitenleven , Woolrich 's outdoor en casual kleding is een goede keuze . Deze kostuums niet alleen vakmanschap , en vele kostuums worden geleend uniformen stijl en thema . Specifiek , Woolrich klassieke N3B polaire winter kleding winter kleding aan en ziet er zeer vergelijkbaar met het Amerikaanse leger . Bovendien , Woolrich plaid weefsel outdoor jassen zijn ook erg populair , misschien is deze jas maakt geen gebruik van een high - tech , maar het heeft steeds de Woolrich merk American life style .

Deze fantasieën in het ontwerp van de kleding . Mark McNairy behulp van een reeks klassieke stoffen, zoals Donegal tweed een platte pet en pak te maken, en met succes combineert moderne mode-elementen versmolten met het klassieke beeld van het merk , het merk unieke esthetische continue .

Het toepassingsgebied, is buiten het bereik van vele outdoor merken . Woolrich bedrijf is tot dusver 180 jaar geschiedenis van de industrie , zodat de big bucks geproduceerde tv-commercials , ze hebben altijd benadrukt dat hij " de meest authentieke outdoor kleding bedrijf " ( De originele outdoor kleding bedrijf ) .

Om warm te koud in het vroege voorjaar is niet heet , op het einde zal het niet worden beschaamd om te dragen over hoe om u kennismaken met deze nylon katoen Leisure Suit jas , het is niet alleen een pak , generaals kind buiten op de turn en dan draag een hoed , het werd een windjack . Totaalgewicht , evenals transpiratie , wind , koude functies . Prijs van $ 550.

Amerikaanse klassieke Woolrich wol producenten in 2006 werden opgericht filiaal Woolrich Wollen Mills , recent en uit Colorado outdoor merk Topo ontwerpen samen , een aantal uit beide zijden van de gezamenlijke klassieke temperament tas serie te creëren . Hoewel gebruiken meestal kleurrijke CORDURA merk stof om het pakket te maken , maar overweldigd door Topo Ontwerpen is ook ontworpen met het iconische Woolrich fijnste wollen stof , het creëren van een Duffle tas , Klettersack rugzak en een Dopp Kit zakjes zijn gemaakt van 100 % Woolrich wolmateriaal die zak lichaam , een enkel product voor de zak om een ​​nieuw gevoel te brengen en tonen de twee partijen samen voor de liefde van outdoor enkel product .