woolrich kindermaat,woolrich nederland,woolrich online,woolrich outlet,woolrich outlet nederland

Om deze situatie aan te pakken , bedrijf Woolrich Wrangler's ingehuurd voormalige president Wa Neier Moore [ 1 ] ( Varnell. Moore ) als hun nieuwe president . Wa Neier Moore nam het over, passen een reeks van productie-en operationele principes . Dit geldt ook voor het verminderen van de productie van de producten , en zal zich richten op de nieuwe lichtgewicht serie ontwikkeling en productie van outdoor kleding hierboven . Daarbij , Woolrich bedrijf om wat kracht te hervatten .

Amerikaanse klassieke Woolrich wol producenten in 2006 werden opgericht filiaal Woolrich Wollen Mills , recent en uit Colorado outdoor merk Topo ontwerpen samen , een aantal uit beide zijden van de gezamenlijke klassieke temperament tas serie te creëren . Hoewel gebruiken meestal kleurrijke CORDURA merk stof om het pakket te maken , maar overweldigd door Topo Designs werd geïntegreerd in het ontwerp .

Aangezien de Verenigde Staten lonen van lokale werknemers steeg ene na de andere , de prijs is het moeilijk om hun vorige niveau , veel outdoor producten bedrijven verhuisden hun productielijnen in Azië of Zuid-Amerika te behouden . In deze economische context , Woolrich Company in het midden van de jaren 1990 , geleidelijk sloot de Verenigde Staten de meeste planten en hun productielijnen aan Mexico , de overige binnenlandse productie lijn is slechts verantwoordelijk voor een deel van de post-processing werk .

Zorg voor een breder platform voor deze twee getalenteerde ontwerpers om hun talent te tonen , kan het niet helpen , maar de langverwachte up ! We hadden onlangs de eer van Mark McNairy en Kazuki Kuraishi twee gaan zitten en praten van aangezicht tot aangezicht , uit hun partnerschap als uitgangspunt , en vervolgens de eerste tot de laatste gezamenlijke planning voor u om de informatie , details , gelieve gezien volgende bekend te maken.

Nieuwe producten in deze catalogus , kunnen we een soort gentleman's ingetogen stijl te voelen , maar ook laat ons voelen dat jaar van gebeurtenissen , het lijkt erop dat deze catalogus is de stijl van het verleden en het heden overdreven stijl , zowel in het verleden gezien kleden stijl figuur , maar ook zien dat de huidige mode , moet echt het oude gezegde , gember of de oude dame te zijn .

Kalme zuivere donker groen leer toevallig ook systemische Plaid combineren te fancy visuele effecten , maken dat u er meer bezadigde , maar er zullen ouderwets , of als een vader voor kleren illusie te dragen .