woolrich blizzard,woolrich dames,woolrich dames jassen,woolrich jackets,woolrich jas

Voor een paar schoenen , het is niets belangrijker dan de textuur . Ben je me als in de herfst en de winter nadert , zijn enthousiast genoeg om hun eigen een paar laarzen te vinden met het voelen Wanneer u dit Para Boots als er niet levend houden Stijlen van schoenen die u hebt gezien veel , maar voor het bekende kledingmerk Woolrich Wollen Mills , die eigenaar zijn van een Para laarzen ontworpen voor mensen te hebben om het te loven . Maar om te zeggen en te kijken Woolrich Wollen Mills gebruikte hoogwaardig leer .

Amerikaanse merk Woolrich Woolrich catalogus Lente 2014 ingesteld door JOHN RICHE opgericht Amerikaans merk , opgericht vanaf 1830 tot heden kan worden gezegd dat een lange geschiedenis heeft , in de lange jaren dat het merk cultuur neergeslagen is waardig u te genieten , en dit brengt ons terug naar het begin van de lente en de zomer 2014 catalogus is nog steeds in staat om de werken van klassieke schoonheid te zien , hier gaan we net als merk mannen Xiaobian naar kijken

Van klassiek wol producenten in 2006 werden opgericht Woolrich Woolrich Wollen Mills boom daling vanaf 2011 werd uitgenodigd om de beroemde Amerikaanse ontwerper Mark McNairy treden als ontwerper , hebben een paar kwartalen down ontwerp is een goede respons . Deze nieuwe tak, de belangrijkste tradities in Amerikaanse uniformen en outdoor recreatie combineren, ook toegetreden tot de street style design elementen .

Song Leah mooie oranje donsjack is zeer opvallende, dikke versie van het type in de diepten van de winter dragen alleen , warm en stijlvol , met een eenvoudige blauwe jeans of korte broek kan ook heel charmant .

Uit de Verenigde Staten bekende buitensporten merk Woolrich geïntroduceerd in deze klassieke pullover wollen muts " WWM " . Door de bekende ontwerper Mark McNairy handchirurg ontwerp , met behulp van high -bewerkte wol materiaal met uitstekende functionele en warme comfort. Exterieur styling elementen , de mix van militaire caps met een speciale vorm , en aan de voorkant met de woorden gedrukt op de WWM wax . Werden twee nieuwe kleuren , en kunnen worden gekocht bij de END website . Graag vrienden zeker om meer kans.