Der Rote Tango - Die Ketelmannschaft

 

   

2 videoclip stills.

 

Een gezamenlijke actie van Jos (filmer & editor), Hans (1 - acteur), DaniŽl (acteur), Valentine (filmer & actrice), Timo (acteur), Ellen & Joke (actrice & achtergrond-vocalen) en Ernst (acteur & vocalen).

Originele (zwart-wit) videoclip opgenomen in het (oude) Ketelhuis op zondagavond 17 april 2005.

Vervolgens zijn er nieuwe beelden gefilmd en de vocalen live ingezongen op vrijdag 20 mei 2005 in de VPRO studios te Hilversum. Waarna de zwart-wit clip en de beelden die in Hilversum zijn geschoten ge-edit en samengevoegd tot 1 clip die is uitgezonden op zondag 29 mei 2005 op Nederland 3 door de VPRO als onderdeel van het (inmiddels ter ziele gegane) programma Nachtpodium van de VPRO, waarvan het thema was: Die Grosche Deutsche Karaoke Show, waarvoor wij dus het nummer Der Rote Tango van Ralf Bendix hadden geselecteerd. Helaas bleek er geen karaoke versie te bestaan van het nummer, dus zijn de vocalen die je in de clip hoort de originele vocalen van Ralf Bendix zelf waarover ik (Ernst) heen zing. In de uiteindelijke editing is het refrein weggesneden, waarschijnlijk vanwege niet goed genoeg zijnde vocalen van mijzelve (Ernst) in het refrein.....

 

De VPRO-versie van de videoclip is hier te bekijken, klik rechts onder 'Video' op 'Nachtpodium 21: Ketelhuis Der Rote Tango' en klik daaronder op de gewenste snelheid en mediaspeler die je wil gebruiken. Onze eigen (zwart-wit) film is hier te downloaden.

 

Back to index